VVD grootste in Delfland

Definitieve uitslag verkiezingen

Maandag 25 maart is in de openbare zitting van het centraal stembureau de uitslag van de verkiezingen voor het Hoogheemraadschap van Delfland vastgesteld. Voorkeurstemmen waren niet van invloed op de voorlopige uitslag. De uitslag in het proces-verbaal van de zitting komt dus overeen met de voorlopige uitslag. VVD Delfland komt met 5 leden in de nieuwe Verenigde Vergadering.

 

De laatste vergadering van de oude Verenigde Vergadering is op woensdag 27 maart. Daar worden o.a. de geloofsbrieven van de nieuwe leden onderzocht en afscheid genomen van de vertrekkende leden van de Verenigde Vergadering. De Verenigde Vergadering komt voor het eerst bijeen in haar nieuwe samenstelling op donderdag 28 maart.  Dan worden vanaf 15.00 de leden beëdigd. 

 

Wij nemen als grootste partij in de nieuwe Verenigde Vergadering weer het initiatief voor de vorming van een nieuwe coalitie. Hiermee starten we meteen op vrijdag 29 maart. Via de website zullen we u zoveel als mogelijk over de voortgang bij de coalitievorming op de hoogte houden. 


“We zijn er trots op dat zoveel kiezers ons hun vertrouwen hebben gegeven” aldus lijsttrekker Peter Ouwendijk.


Heeft u behoefte aan een toelichting neemt u dan contact op met één van de leden van onze fractie.